Skadeglädjen...

Jag är till 100% säker på att det finns flertalet människor som är skadeglada å mina vägnar nu... De som ler i mjugg och njuter av situationen. Som tycker att det är rätt åt mig, kanske rentav rättvist.

Det finns garanterat de som vill skriva loser i pannan på mig och med segerviss röst säga "Vad var det jag sa?!" Spelar ingen roll om utgången i det hela, annat än att de hade rätt.

Till er säger jag bara grattis! Vilken tur ni har som kan glädjas åt en annan människas ledsamhet och olycka. Grattis! Jag hoppas ni känner er som bra människor nu när ni fick rätt och jag inte kunde behålla det jag ville ha. Att jag nu går här med trasigt hjärta.

Till er andra, som bryr sig, som vill mitt (vårt) bästa och vill att vi ska må bra, ni som finns där med stöd och support, kramar, en axel eller två att gråta ut mot, som jag kan få prata och älta lite med, som får mig att skratta igen, får mig att må bra om det bra är för en liten stund (det inkluderar även DIG) ;
Mina varmaste och hjärtligaste tack! <3


Kommentarer
Postat av: Fredrik

För ett tag sedan hade jag förmodligen tyckt att det var rätt åt dig. Nu tycker jag bara att det är riktigt jävla trist att du mår dåligt :( Jag önskar dig lycka och att jag kan göra något.
Kram

2012-12-30 @ 23:50:17
Postat av: Renee

Kan bara hålla med Fredrik, riktigt tråkigt att du mår dåligt, hoppas du hittar tillbaka till glädje, skratt o lycka/Reneé

2013-01-01 @ 14:58:10
Postat av: Jennie H

Skickar massa tankar och varma kramar till dig finaste Sara <3

2013-01-01 @ 17:41:38

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0