Make up artist-utbildningen Dag 15

Hej allihopa!

Fy, jag har så dålig energi när det gäller bloggen. Det är ju så mycket annat som ska göras. Sminkas, jobbas, zumbas. Man hinner inte med allt. Men här är dagen för Stil, färg och karaktär och Glitter och Glamour.
Under första momentet skulle vi ha haft modell, men min modell och jag missuppfattade varandra så hon kunde inte sen och inte hann jag få tag på nån annan, så jag blev utan. Men det var inte hela världen.
Stil, färg och karaktär handlar om kundmötet. Man ska göra en make up på kundens önskemål helt enkelt.
Men vi tre som inte hade fått med sig en modell fick helt enkelt öva på sånt som vi tyckte var svårt. Eftersom det är så nära slutproven nu så var ju det riktigt bra.
Jag passade självklart på att göra en 60-talsmake och tro det eller ej, men jag fick till det denna gång! Ingen var gladare än jag kan jag lova!
Jag hade ju ingen bild med mig så gjorde från hur jag mindes den i huvudet, så ett par saker fick justeras, men just den eyelinern som jag misslyckats så fatalt med tidigare, den fick jag till. Så jag var glad och nöjd!


På eftermiddagen hade vi Glitter och Glamour och det var bara att ösa på med glitter och strass och allt. Det behövde inte ens vara bärbart, det skulle bara vara kul. I love Olle med sin inställning! :D

Jag jobbade ihop med Michelle och jag körde på blått, vitt och rött glitter. Sen blev det lite svart också då. Läpparna blev jag toppnöjd med. Röda läppar med massa massa rött glitter! Tina Turner-peruk fick hon också. Haha! :)

 Jag tror allt att man har blivit bättre på att korrigera och göra läppar sen första gången också. Haha! Fast synd vore ju annars.

Här är Michelles sminkning på mig. Jag tyckte den var ascool. Behöll den hela valborgskvällen. Hehe!


Allt för denna gång. Nu ska jag fortsätta lyssna på zumbamusik och leta efter min ena katt.

Kommentarer
Postat av: Anna

Snyggt! =) =)

2011-05-09 @ 21:34:38

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0