I glada vänners lag!

Har haft en underbart härlig dag idag!
Känner mig så glad som har så underbara vänner! All kärlek till er!

Dagen började med strålande sol i ögat när man vaknade, god frukost och så bar det in till stan för lite lunch ihop med Milla och Lindsey! Det blev kyckligspett på Fräcka Fröken. Vi åt, pratade och hade trevligt. Fick också låna ett par skor av Lindsey som jag ska få köpa av henne. Så jag har bra skor att dansa zumba i. Haha!

Efter en härlig lunch så gick Milla och jag ner till Törnrosa och vaxade benen. Så Milla är härmed invigd i vaxningsällskapet de luxe! Hahaha! Jag är ju så hardcore så jag gjorde en brasse också. Inte så farligt den här gången faktiskt. Otroligt men sant.
Efter vaxningen så shoppade vi lite. Jag hittade en adidaströja som jag blev förälskad i. Köpte den... Milla köpte Easytone-skor så hon lär få träningsvärk. Mitt köp kostade 800 kr så jag lär väl ha huvudvärk. Hahaha! Men det får det vara värt! Längtar förresten efter mina zumbakläder! Borde få dem nästa vecka. Weee! :)
Som plåster på såren för att vi hade lite ont under vaxningen så köpte vi också en varsin kula glass på Ben & Jerrys. Inte fel alls i den härliga sommarvärmen!
Sen pallrade vi oss bort till badhuset och körde ett pass flowing. Söta Hanna joinade oss där och sen tog vi en toast på fiket och hängde i soffan. Sen blev det ett zumbapass med Carlos för mig och Milla. Slet med henne på nybörjarpasset så hon skulle lära sig lite steg, märk väl; JAG med! Haha!

Sen var jag iallafall helt slut. Det var himla kul, men galet varmt! Nu kommer jag inte kunna zumba förrän på måndag. Buhuu! Det ogillar jag, men det får gå helt enkelt. Jag får överleva. Snart blir det bättre.
Jag är fantastiskt glad för zumban för inte nog med att jag får motion och blir glad av det. Jag har träffat så härliga vänner där också! Kärlek!

Nu är jag hemma och har bara slappat gott i soffan, men ska nog byta plats till sängen för jag gäspar så ögonen tåras. Det är en ny dag imorgon. Ha det bäst!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0