Ensam idag

Åh vad jag har varit ensam idag. Hihi!
Skulle ha lekt med Milla idag, men hon fick tyvärr åka och jobba och jag fick träna själv och umgås med mig själv. Sånt som blir ibland. Vi ska leka och träna en annan dag istället.
Vid elva befann jag mig på gymmet och körde bodypump. Det är så jobbigt och så kul! Sen pratade jag lite med Kattis, instruktören för jag tror jag gör lite fel på en övning, så hon gav lite tips och råd och så skulle hon visa mig bättre nästa gång innan passet börjar.
Sen åkte jag vidare till Lidl och köpte massa kvarg. En superbra källa till protein! Blanda med Fun Light eller mixade bär så är det supergott. :) *tipsa*
Sen åkte jag vidare upp till ÖB (inte Ö&B) och rotade igenom djungeln med dammsugarpåsar. Jag drog i personalen för hjälp så vi får väl se om vi lyckades hitta rätt. Haha!
Sen blev det en kortis till Maxi, mest för att jag egentligen inte hade nåt att göra hemma. Fredrik är i Stockholm. Där strosade jag omkring i affärerna utan att handla något och sen kom jag på att Anna jobbade på Mist idag så då gick jag dit och slog ihjäl 25 minuter till. Hehe!
Sen blev jag hungrig så då åkte jag hem och åt en burk keso och en avokado. Lätt middag. Haha!

Kvällen har spenderats framför en film, Switchblade Romance. En fransk film. Helt ok, men inte särskilt läskig.
Nu ska jag kravla ner i sängen med min bok och sova utan att alarm eller nåt stör imorgon. Haha!
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Milla

Åh, nu får jag dåligt samvete för att jag lämnade dig ensam. Dumma jobb! Vad ska man ha ett sådant för? Kan inte räkningarna betala sig själva? Kanske ska uppfinna sådana. :-)



Har Anna redan börjat jobba för den delen? Det var ju inte länge sedan de fick barn ju. Är väldigt imponerad över hennes ork i sådanna fall! :-)



Ha det bäst, kära vän! kram

2011-01-06 @ 11:22:41
URL: http://camillaworld.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0