Skalman han är Tlöööött!

Det är jag med. Kan man vänta sig annat än efter en dag som denna? Nej, tror inte det. Zumbade klockan tolv till ett idag, sen gick jag till stan, stal lite pengar av mig själv och gick vidare upp till Lucky 7 och träffade Kalle, som kollade på min tattoo. Vi var eniga om att den behöver fyllas i, så den 5/5 blir den ifylld och förhoppningsvis helt klar.
Sen gick jag tillbaka till stan, gick och kollade efter träningskläder, men hittade inget kul. Gick till make up store, där hittade jag massa kul. Två nya cybershadows, en ny eyedust, två läppstift och en läppenna och två "doftgranar" fast det var inte granar, det var fyrkanter. Så köpte jag ett par nya leggings och ett par färgglada baslinnen. Perfekt till träningen när man nu inte hittade några riktiga träningskläder. Sen satte jag mig på Fräcka Fröken och käkade en smörgås, helt ensam. Sjukt mobbat. Haha! Men underbart gott var det!
Sen gick jag tillbaka till gymmet och körde ett pass zumba till och sen åkte jag och handlade lite. Nu äntligen är jag hemma. Lagom trött.
Huvudvärken har infunnit sig också... har inte fått i mig tillräckligt med vatten under dagen tror jag. Men jag överlever. Hehe!

Nu ska jag läsa reklamen och sen blir det en film och en kisse på magen.
Tjingeling!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0