Tjejkväll!

Hej hopp!
Har haft en supermysig kväll.
Lindsey, Elin och Mari har varit här hos mig och vi har käkat tacos och snask och pratat och skrattat i flera timmar. Tanken var att vi skulle ha en skräckiskväll, men inte en film blev sedd. Så tokigt.
Jag hoppas inte min älskling blir gramse på mig nu bara eftersom jag körde iväg honom hemifrån. Hehe! Men jag funderar på om jag inte ska kolla ifall paranormal activity funkar. Hehe. Fast många säger att man inte ska se den själv... Inte för att jag brukar vara känslig, men man vet ju aldrig... Jag ska ju sova själv två nätter. Nu är det kanske nästan lite sent... Nog för att det är fredag, men det kanske är läskigt... Äh, vi får se.

Har iallafall mina underbara tjejer att tacka för en väldans trevlig och rolig kväll! Som alltid mer er!
Jag är verkligen så himla glad som fått kontakt med dessa tjejer från lågstadiet igen. Det har gått så många år sen man setts, men så är man där igen och det känns så himla bra och fungerar så enkelt på nåt vis. Härliga vänner! Ett stort hjärta till er!


Kommentarer
Postat av: Elin

Åhh gumsegums! Va fint skrivet! <3

Jag kan inte annat än att helt hålla med dig! Jag är så glad att jag har dig och de andra tjejerna! Ni är underbara! Tack för igår, det va jättemysigt! Nästa gång får det bli skräckisar och ett par timmar till :).

Ha en skön helg!

PUSS!

2010-10-23 @ 11:32:59
URL: http://metrobloggen.se/elinalenteg

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0