Sminka!

Tjo!

Sitter och äter frukost. Har varit uppe med Fredrik och hållt mig vaken till nu. Tänkte fortsätta med det också. Funderar på att baka lite kanelbullar här på morgonen men vet inte om jag har tillräckligt med mjöl. Ska kolla det. Det luktade så gott efter att Maggan bakade häromdagen så jag fick mersmak. Gör så sällan bullar så varför inte liksom. De tar ju ingen skada i frysen. Hehe! Gott att ta fram nån gång ibland.

Vilket tråkigt väder det blev idag. Synd. Ska ta en promenad sen, men ikväll ska Fredrik och jag träna så ska ändå ta det lite lugnt tror jag. Kände av mitt knäfanskap igår när jag gick till jobbet. Får se vad de säger på torsdag...

I eftermiddag kommer Maria hit och vi ska välja ut lite smink och pröva oss fram till vad hon ska ha på balen. Ska bli kul! Mitt första "riktiga" sminkuppdrag, fast man inte är utbildad makeupartist. Hehe! Lite stolt att hon tänkte på mig när Anna var upptagen. Kul kul! Sen blev hon ju jättefin när jag sminkade henne i tisdags också så det var kul. Eller vad tycks? Hihi!





Nu ska jag dricka upp mitt te och sen betala räkningar... månadens roligaste typ... haha!

Tjong!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0