Nya vanor

Hej hå!

Snart ska jag börja jobba. Känns lite motigt ärligt talat. Längtar verkligen efter semestern. Men det är bara 13 arbetspass kvar tills det är Sweden Rock och efter den veckan så är det bara 7 arbetspass kvar till den låååånga härliga semestern. Ska bli galet nice!

Idag vaknade jag vid åtta (förutom vid fem när Fredrik gick upp), men låg kvar och slumrade tills klockan blev nio. Då gick jag upp och gick ut på en timmes promenad. Skönt som bara den. Älskar att det börjar bli varmt ute. Igår satt Anna och jag i solen och jag hade till och med fått lite färg efter det. Coolt!
Det blir lite annorlunda vanor nu när Fredrik går upp så tidigt. Jag kan inte sova lika länge då. Men det är ju skönt på ett sätt. Man tar tillvara på dagen bättre. Hinner med mera saker. Det gillar jag.

För övrigt så måste jag ju bara säga stort grattis till Emmelie som tagit sig ut ur Statoilkarusellen nu och fått ett nytt jobb! Så himla kul för henne! Jag är verkligen glad för henne, men jag kommer sakna henne där uppe på berget. Hehe! Nu är det bara jag och Pelle som kanske bör ta tag och göra nåt med våra liv. Hehe! Eller vad sägs Pelle? Jag vet att du läser här ibland. :P

Nu ska jag ta och börja fixa mig iordning för jobbet tror jag.
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Milla

Det kan nog vara veckan efter pingst, ja. Vecka 21 tror jag att det är. Jag är ledig på onsdagen så då tycker jag att vi bokar in vår date!



Kram kram

2010-05-13 @ 13:54:01
URL: http://camillaworld.blogg.se/
Postat av: Anna

inte min egen blogg men lite ;) uppdatera!

puss

2010-05-13 @ 15:06:38
URL: http://mistingelsta.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0