Facebook

Alltså, det är ju grymt vad folk kan tjata att man ska skaffa detta Facebook. Jag och Anna och Elin är väl de tre sista som inte har det typ. Hahaha! Än så länge vacklar jag faktiskt inte, för jag känner inte att jag behöver det. Då tycker andra att jag behöver det mer än jag själv. Men visst, det finns ju folk som det skulle vara kul att prata med ibland och träffa folk från förr och så vidare. Jag ser onekligen fördelarna, men det finns ju nackdelar också... Nog om det.

Hur som helst, jag sa på skoj häromdagen att ska jag skaffa Facebook, då är det för att nån har gjort en grupp för de som vill att jag ska ha Facebook. Det måste bli minst hundra medlemmar för att jag ska gå med. Kanske skulle jag göra det då. Tror inte ens jag har hundra vänner så om det blir aktuellt vet jag ju inte. Hahaha! Annars låter jag det bara bero... Det har ju blivit lite kul att vägra Facebook nu för att alla tjatar. Hihihi! Jag vet, det är fånigt. I don't care.

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Anna

usch sara! Vad är det för tankar och funderingar du bär på?



i detta stressade och hypade samhälle så märker man av vilka som är viktiga och betyder något, och vilka som verkligen bryr sig om dig när man INTE har facebook och är konstant uppkopplad.



Puss

2010-05-30 @ 15:58:00
Postat av: Elin

Våga vägra facebook ;)

2010-05-30 @ 19:36:48
URL: http://metrobloggen.se/elinalenteg
Postat av: Sara

Mycket mycket sant Anna! :D

2010-05-31 @ 07:35:01
URL: http://starattraction.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0