Död sill!

Hallå!

Åh, jag är helt slut som människa idag. Vi har varit inne och tränat som fanken idag. Första gången sen vi blev förkylda och vi tog i som tusan- Det var skönt, men ack så jobbigt. Jag var verkligen helt slut efteråt. Men skönt var det. Mindre skönt lär det säkert vara imorgon.
Efter gymmet åkte vi ner en kortsväng på stan. Vi gick in på Make Up Store, för det hade ju blivit fel med mina grejer på klubbkvällen. Hade betalt nästan 160 kronor för mycket, så istället för att göra retur och grejer så fick jag ta nånting för det priset, så då fick det bli en Mixing Liquid. Det kan vara kul att ha! Sen kollade vi på New Yorker och Fredrik fick en t-shirt han gillade och jag köpte en cool kjol. Svartvit klorinad typ och ågra svarta nitar. Rock n roll. Haha!

Den här köpte jag igår också. Mineralkitet. Fyra mineralpuder, en kabukiborste och en foundationborste. Bra billigt för det kitet!


Men efter stan blev det en snabbsväng ner till Rusta för att köpa tapet, sen Maxi för lite leverpastej och yoghurt, ännu en snabbsväng ner till Mediamarkt och sen raka vägen hem, men med ett snabbt stopp på vägen... på Delfinens pizzeria! HAHA! Första gången vi käkade pizza sen vi började med sopporna och det är ju över en månad sen. Det var riktigt gott! Sen blev det till att kolla på en riktigt tråkig fotbollsmatch och sen började jag somna på soffan. Vaknade till efter ett tag och hade cravings efter en plopp lakrits så det har jag ätit nu. Hehe!
Men träningsvärken börjar sätta in nu så känner mig trots allt som en halvdöd sill.
Det blir att fortsätta lata sig denna kväll.


Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0