Blodtrycksfall

Halli hallå!

Jisses, har suttit här en stund, flyttat på mig, men kom tillbaka. Har läst mina favoritbloggar nu och sträckte bara på mig, sittande och så bara svartnade det för ögonen. Tur att jag redan satt. Haha! Det blev ett lätt blodtrycksfall där.
Har tittat i min garderob och bara stängt. Det är så mycket saker. Fredrik och jag skulle ta itu med den imorgon. Själv ska jag försöka ta ett ryck med dammsugaren här innan jobbet. Det behövs verkligen. Annars känns det bara skönt att det är söndag. Ledig två dagar efter idag. Ska bli kanonnajs!

Får gratulera MILLA på namnsdagen idag också. Grattis grattis! :D

Imorgon ska Fredrik och jag väga och mäta oss. Det ska bli spännande att se om Modifast-dieten har gett nåt resultat. Annars kommer jag köpa chips imorgon. Och choklad och baa negerbollar. Hahaha!Har det gått bra kanske man ska fira med en knäckemacka med ost. Har verkligen saknat ost. Jag har nog aldrig snackat så mycket mat som den här veckan. Men så får det vara.

Nu ska jag dansa med dammsugaren. Kattstackarna kommer springa och gömma sig.

I want it aaall! I want it aaaaaaall! And I want i now! *sjunger* 



Kommentarer
Postat av: Svärmor

Hahaha vilka bilder du är galen att du ens kan titta på allt det där utan att äta det är ju fantastiskt,,, Jag vågar ju knappt äta och framförallt inte laga mat nu när Fredrik är här... vill juh inte fresta honom hihi, han har också vart jätteduktig hoppas det gett ett bra resultat också KRam Kram

2010-03-07 @ 16:09:22
Postat av: Milla

Man tackar!! :-)

2010-03-07 @ 17:35:27
URL: http://camillaworld.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0