Brasiliansk vaxning

Idag har jag varit och vaxat mig. Underbenen för andra gången och brasiliansk vaxning för första gången. Det var en intressant erfarenhet måste jag säga. Hehe! Den obligatoriska frågan är väl om det gör ont. Svaret är JA! Fast samtidigt så var det inte alls så farligt som jag trodde det skulle vara.

Det gick väldigt bekvämt till och det tyckte jag var skönt. Jag var mest nervös för att slänga upp mig naken framför nån, men nu var det ju samma tjej som vaxade mina ben förra gången.
Började med att jag fick klä av mig på underkroppen och så fick jag en handduk. Den hade jag över mig när hon började med benen.
Hade nästan önskat att hon börjat med brasilien för att få det överstökat. Jag var nervös så jag svettades om händerna. Men benen gick ju snabbt, det var som jag mindes det.
Sen var det muttkalaset då... Inget läskigt att visa upp sig så, tjejen var så naturlig och snäll och pratade på, så det var simpelt. På med varmt vax i bikinilinjen och ryck, så var det igång. Aj aj... värsta var nog mitt på venusberget, som det så fint heter (höhö), där var det så jag ojade mig till och med. Men sen gick det ganska bra. Svårt att slappna av bara. Konstigt. Hehe!
När det var klart så såg det ut som köttfärs ungefär, svullet, prickigt, rött och lite blodigt, men hårfritt.
Smärtan försvinner ju så fort så innan jag ens gått ut ur salongen så var den helt borta. Ömmade litegrann men inget farligt.

Nästa obligatoriska fråga: Kommer jag göra det igen? Svar Ja!

I bilder kan det nog ungefär beskrivas såhär:

Först ser man ut som en skog, eftersom man måste spara hår.

Under tiden det sker kan man se ut lite såhär.

Efteråt blir man såhär. Fast inte nog förrän imorgon. Fortfarande ganska rött. Haha! 
Well, någon som vågar gå med mig nästa gång? Hehe!

Kommentarer
Postat av: Milla

Jag vill, men vet inte om jag vågar! Skulle vara djävulskt skönt att slippa raka hela tiden. Vart är det du går någonstans??



Kram kram

2010-07-06 @ 19:56:29
URL: http://camillaworld.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0