Ojämna kurvor!

Hepp hopp!

Nästan lite produktiv dag idag, fast jag gick upp skitsent. Haha! Skönt att få dra sig utan att behöva ha nåt att stressa till. Likaså är det skönt att komma upp tidigt och göra något av dagen.
Idag har jag diskat och städat i hela badrummet. Toan, handfatet och spegeln fick sig en omgång med Vim, Kattlådan blev nästan glansig, dock utan Vim, Det gillar inte kissemissarna. Duschkabinen blev rejält skrubbad med Vim och svamp. Så himla kalkrikt vatten så det såg ut som glaset var frostat fast det inte är det. Sen skrubbar jag ju inte glaset varje dag liksom. Hehe! Överdriven städning är inget för mig.
Nu väntar jag bara på att Fredrik ska bli klar i trumrummet så han dammsuger restan av lägenheten och även i sängen så ska jag bädda rent sen.
Så har även jag blivit skrubbad i duschen och ska väl börja koka ihop nåt ätbart här snart. Vad det nu ska kunna tänkas bli.

Ikväll blir det film och jag har tänkt äta fruktsallad med grädde. Det blev jag sugen på så det får bli en bra efterrrätt.

Nu ska jag smörja in min torra lekamen och klä på mig. Soporna står i hallen och väntar på att bli utburna.

Angående rubriken så syftar jag på min besöksstatistik. Det är så kul för den ser ut som en berg- och dalbana. Undrar vad det är för filurer som kikar in och höjer den sådär ibland. Hihi!

So long!

Kommentarer
Postat av: svärmor

NI verkar ha gott om energi ni kan få komma hit o röja o städa inför visningen jag håller på igår tog jag badrummet väggar drog ut badkaret o rensade avloppen mm.... blä idag har jag så värk i benen så jag knappt kan gå vet inte varför börjar gå upp i ryggen o ut i armarna... men jag har börjat lite smått i köket... skulle behöva åka o fixa lite smått men min bil har ju gått i ide :)... men Maria slutar tidigt imorrn så får skjutsa mig då:)....

Det viktigaste att ha skinande o blänkande e visst kök o badrum.... o nån fin blomma på bordet....

Hoppas hoppas nån vill köpa o att det går fort fort... KRAM

2010-01-06 @ 17:53:58
Postat av: Svärmor

Har faktiskt ingen aning ännu vart jag tar vägen... lite nervöst men spännande :)

2010-01-06 @ 19:25:38

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0