Inga öron kvar!

Hej hopp!
Ajsing vad kallt det har varit idag! Typ 20 minus hela dagen.
Jag var ju duktig och åkte in till stan och fixade kvitto till mitt gymkort. För att smita från att behöva betala p-avgift så ställde jag mig en bit ifrån, vid stallet närmare bestämt, så gick jag till badhuset. Det tar typ två minuter så det är inte långt. Hade glömt mössan hemma och på den korta biten så höll både mina öron och tår frysa till is! Det var helt förbannat sjukt vad kallt det var alltså!
Men dum/duktig jag är så tänkte jag att när jag ändå står parkerad gratis så kan jag ju lika gärna gå till stan också, vilket tar typ fem minuter därifrån...eller kanske åtta, men det blev en fruktansvärt kall promenad! Fick dra upp luvan över öronen, för jag lovar att de hade trillat av annars! Det tog typ en halvtimme sen när jag kommit in för tårna att tina upp och öronen såg nog ut som att de brann. Haha!
Shoppade lite smink och nagellack, men hittade inga kul kläder. Jo en tröja på JC, men den köpte jag inte för jag tänkte att jag kunde göra det på Maxi. *Ånger* Den fanns inte på Maxi. Får kolla igen om jag pker in till stan nån dag.
Annars så köpte jag ett brunt nagellack från IsaDora, ett glitter från Hot Makeup (glitter och nåt blött som man fäster glittret i i samma tub), leopardmönstrade strumpor från H&M och så blev det lite Make Up Store såklart! Hihi! Två Microshadows, matta faktiskt! White och Sirocco, En ögonpenna, Remember the times (svart med guldglitter i), en liten pensel (nr 104 tror jag det var) för att komma åt längst inne i vrårna och så och en All Time ansiktskräm. Nästa gång ska jag köpa Night Time också.

Ska lägga upp bild sen, men just nu orkar jag inte. Är mätt. Har precis käkat mat och nu ska jag fixa en kopp te och bli kompis med soffan. Men först måste jag nog spela lite Amazing Aventures på King.com. Hehe!

Tjong i medaljongen!

Kommentarer
Postat av: Andréa

Sv: Ouch, inte så kul! Hittade du dom ganska snabbt eller hann du vara orolig länge? :)



Åh, White vill jag också köpa. Här är det bara bra, trött efter alla resor bara.

2010-01-05 @ 22:13:49
URL: http://makeupartisten.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0