Comeback!

Hej hopp!

Idag gjorde Fredrik och jag comeback på gymmet. Härligt att röra lite på sig igen! Vi cyklade lite som uppvärmning, sen körde vi överkroppen och avslutade med cykel och crosstrainer. Jag på sistnämnda. Har inte särskilt ont i knät heller så det är ju toppen.
Hemma igen så gick vi direkt in till min mamma som fyller år idag. Grattis till henne! Några minuter kvar. Heheh! Där fick vi goda bullar och en jättegod hembakad sockerkaka.

Sen testade jag mina skills i köket igen. En sen middag blev det och det blev första gången som jag testade att göra egen lasagne. Måste säga att resultatet blev förvånansvärt bra. Poäng till mig!

Bokade semester häromdagen också, vecka 23 då det är Sweden Rock Festival och sen hela juli och två dagar i augusti då det är Sonisphere Festival. Hoppas jag får det som jag vill! Jag var ju först att skriva upp mig, så det borde jag få tycker jag. Höhöhö!

Nu är det snart läggdags känner jag, för jag är trött. Imorgon ska jag jobba med Linnéa för första gången. Det ska bli intressant. Ska bli kul att prata lite med henne, kanske lära känna henne lite.

Nu får det vara nog. Kanske hörs imorgon!
Tjingeling!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0