Welcome to hell!

OBS, Detta inlägg kommer skrivas i rena aggressioner och stundens hetta. Jag varnar er.

Äntligen äntligen ÄNTLIGEN HEMMA!
Denna dag började så bra men att komma till jobbet kan få det till en riktigt katastrofal dag. Please kill me! har varit den mest påtagliga känslan idag. Jag är så jävla trött på allt så jag skulle kunna ta livet av mig! Jag hatar allt och jag vill bara dö och döda!
Jaja det är klart jag överdriver! Det fattar nog alla som känner mig, men nu är jag så trött på allt så överdrifter är tillåtna! Hade min chef sagt nånting mer idag till mig så hade jag gått hem långt tidigare för att inte komma tillbaka, det vill jag lova! Som om Statoil vore drömjobbet...FUCK THAT! Enda anledningen att man jobbar kvar är ju för att jag inte har nåt annat...ENDA anledningen! Ett jävla ställe där de flesta står med skit upp till öronen, det är vad det är, jävla bruntungor! De allra flesta är riktigt bra, absolut, men så finns det ju en del...inte bara på min station utan även högre upp i hierarkin.
Nej, helt ärligt, ingen skulle vara gladare än jag åt att förlora jobbet just nu.

Dagen idag...jag vet inte riktigt vad som utlöste min förbannelse egentligen. Det är snarare så att det är alla småagg som ligger och klumpar ihop sig och snart kommer jag vara Island med utbrott och allt! Humöret idag har åkt berg-och dalbana. Ena stunden skulle jag kunna be folk fara åt helvete, andra tjuta och ibland bara whatever... Men jag är inte den som håller käften när jag tycker nåt är dumt, varför skulle jag? Jag tänker inte rätta mig efter idiotiska saker och framförallt, jag tar inte skit från folk som går ifrån en utan att man pratat klart!

..........................................................................................
..........................................................................................
..........................................................................................
..........................................................................................

Sådär, nu kan jag nog känna att jag lugnat ner mig för stunden. En semester är vad jag behöver och ett nytt jobb, där man får tala om sina åsikter och vara med och tycka till om saker. Jag kan ta att man blir tillsagd att göra saker också, men det ska ju kunna ske med en motivering om varför. Screw you!
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10. Jag är lugn...

Nu ska jag njuta av min kopp kvällste och förhoppningsvis kunna slappna av lite och lägga mig i sängen sen, utan en massa onda tankar. Fredrik ligger och sover redan, men det är nog lika bra för honom. Jag tog ju ut min klagosång här i bloggen istället.

Imorgon är en annan dag, den ska jag njuta av.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Fuck those fucking fuckers!! =) Puss

2010-04-17 @ 22:23:20

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0