Detox!

Sådär ja! Nu har vi gjort en rejäl detox av källaren! Ja, rensat ur den helt enkelt! Känns kanon! Äntligen är det lite ordning och jag har allt mitt i ett förråd och Fredrik har allt sitt i...två förråd. Haha! Nu är det bara rensning sv lägenheten också och bära ner saker, men det är ju iallafall bättre och man fick lite pepp av sig själv. Duktiga som bara tusan har vi varit!
Däremot så känns det inte alls bra just nu av en anledning. Det finns ett namn som ger mig ont i magen och diverse diffusa tankar. Just det namnet nämndes idag...Ärligt så mår jag fortfarande skit när jag tänker på denna människa och en person borde veta  just allt om detta! Nog om det, jag ska tänka på det så lite som möjligt och hoppas att jag slipper det i fortsättningen!

Sitter och dricker en kopp te nu, förlorade just matlusten, känns som jag har lust att kräkas. Får köpa ett gäng frukter innan jag/vi åker in till stan och tränar. Jag ska testa på BodyPump ikväll. Ska bli spännande och se vad det är. Skulle ju ha testat poweryoga igår, men den gruppen blev full blixtfort.
Imorgon har jag gympan bokad igen och på tisdag har jag satt upp box- och kick. Revanch för min tumme. Hehe!

Ses och hörs vänner!

Kommentarer
Postat av: Haedil *HUMOR BLOGG*

Härlig blogg :DD

2009-10-25 @ 16:54:15
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Postat av: Svärmor

Vad trevligt då kan jag hyra släp o komma ner med mera prylar nu då :))) Kram

2009-10-25 @ 21:09:09

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0