Man måste tvätta dem!

Tjaaa!

Första gången jag sitter vid datan idag. Gick upp åtta imorse och åkte in och tränade gympa och vattengympa. Sen hälsade jag på farfar och sen handlade jag, beställde pizza och åkte hem.

Till pizzan kollade vi på den sista Johan Falk-filmen och jag bara känner hur träningsvärken i magen börjar sätta sig. Jag som ska på box imorgon. Hehe! Att man orkar egentligen.

Har stått och tvättat håret på mina make up-penslar nu. Det var pinsamt länge sen sist! Måste bli nogrannare med det. Helst ska de ju tvättas efter varje användning eller minst en gång i veckan. Penslar med äkta hår ska tvättas i schampoo och balsam, syntetpenslar i diskmedel. Så nu ligger de rackarna på tork.

Är så himla trött, det känns som jag skulle kunna lägga mig och sova för kvällen, men det är lite tidigt ändå. Får se om jag hittar på nåt som håller mig sysselsatt så jag håller mig vaken. Hehe!

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Duktigt, det är nog dags för mina penslar också.

2009-11-16 @ 20:26:29
URL: http://rivjarnets.blogg.se/
Postat av: Angelica

Haha, ja det är så. Ibland när man har haft bråttom och man absolut inte haft tid att tvätta så har jag fått använda annat. Fingrar, tops eller papper. Ska tvätta dom imorgon.

2009-11-16 @ 20:36:37
URL: http://rivjarnets.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej hopp!

Tack för ditt fina inlägg! Jag kan gärna låna detox boken av dig..för den kanske ger mig lite inspiration, men jag ska ändå försöka med sopporna ett tag till fast att det är plågsamt. Jag är så trött på allt vad bantning heter, men ändå så kan jag inte sluta tänka på min vikt för den går stadigt uppåt och till slut så rullar jag fram. USCH!

Näää nu ska jag tänka positivt! O snart är det torsdag!

P&K Elin

2009-11-17 @ 06:48:55
URL: http://metrobloggen.se/elinalenteg

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0