Promenad i regn.

Skulle tagit min romenad som vanligt, bara gå upp till jobbet och visa Danel bilderna och det från Metallica. När jag gick därifrån sen så regnade det. Inte hade jag ju tagit nån jacka heller. Suck...Jag fuskade faktiskt och gick hem så idag blev promenaden på bara en halvtimme, så det får jag försöka ta igen imorgon. Ska väl iofs in och träna då är det tänkt. Träna, hälsa på farfar och handla lite mat. Ska göra en matlista till det nu.

Jobbar onsdag, torsdag och fredag nu. I helgen ska jag försöka vara lite nyttig och tvätta och städa och lite sådär. Har frågat Milla också om hon vill komma hit nån dag. Får se hur det blir med det. Annars blir det en ren städhelg. Kanske skulle  passa på och baka lite mera bröd då också.

Idag fick jag hem ett paket från tradera, innehållandes en topp och en ögonskugga. Dessvärre hade ögonskuggan gått sönder så när jag öppnade kuvertet så flög det ut rosa pulver överallt och tröjan, som var svart, var helt rosafläckig! Jag blev så besviken! Att en del inte kan packa in saker ordentligt! Just ögonskuggor med som så lätt kan gå sönder. Hon kunde ju åtminstone kanske lagt en bit papper om skuggan så hade inte tröjan blivit lika förstörd. Vet ju inte ens om det går bort i tvätten.
Jag har iallafall mailat tjejen och frågat hur vi löser detta på bästa sätt. En del av pengarna för skuggan hoppas jag att jag kan få tillbaka, iallafall när hon i objektbeskrivningen skriver att hon alltid packar sina varor väl... Det roliga är ju att jag har haft problem med denna tjej tidigare också, så detta är definitivt sista gången jag handlar av henne!
Man ger ju folk en andra chans men nu får det vara bra...

Näe, nu blir det att skriva en matlista.

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0