Kakor!

Som jag anade så vaknade jag med huvudvärken idag. Det blev till att kila in hos morsan och sno en Bamyl Koffein. Käkade hennes nybakade hålkaka till frukost och spelade yatzy, sen tog jag min vanliga promenad. När jag kom hem så stal jag en till Bamyl av henne. Fick också två Alvedonm och en Ipren, så borde klara mig under dagen på jobbet sen hoppas jag. Nu är det iallafall lugnt.
Sitter och käkar en macka och dricker en stor kopp te. Blev lite frusen när jag kom hem. Har ju ett sånt paket med Ballerinakex choklad som står och blänger på mig och jag blänger tillbaka. Hehe!
Kanske måste smaka lite på dem. Tillsatser eller ej, men himla goda är de!



På tal om kakor så såg jag en klurig nyhet igår! Vet inte vad jag ska tycka om det, men har inte vågat testa. Nämligen den andra klassikern Singoalla  i ny tappning...nämligen lakrits! Singoalla lakrits...det låter! Det är ju säkert sötlakrits så har inte vågat testa, men om nån har testat dem så berätta gärna om de var goda!



Nej, nu blir det lite mascara och sen blir det väl jobbet I guess... ÅÅh jag är sjukt osugen på fredagar! Jämt! Det är så mycket folk och det är jobbigt. Hehe! Men ärligt, så är det sjukt jobbigt när man lider av huvudvärk, så jag hoppas verkligen det går över.

På återseende ikväll lilla blogg och mina fåtalet läsare. :)
Ha en underbar dag!


Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0