Brödbakning i regnrusket

Vaknade sent idag, tio i elva. Det gillar jag inte egentligen, gillar att vakna runt nio sådär. Men när man ligger och läser tills det börjar bli ljust ute så får man väl skylla sig själv.

Iallafall så var det bara regnrusk ute så tänkte att det kanske är dags att baka lite bröd igen. Testade ett recept som Nicole har i sin blogg. Ett GI-bröd med valnötter och rosmarin. Får hoppas det blir bra. Har det på jäsning nu. Därför blir det lite sen frukost för mig idag. Haha, men vad spelar det för roll? Fast jag är rätt hungrig.
Brödet iallafall känns rätt medelhavsinspirerat tycker jag, med rosmarin, salt och olivolja och valnötter. Tror jag kommer gilla det skarpt. Man kan säkert leka mer med det receptet tror jag och ha i soltorkade tomater, oliver och liknande. Det kan nog bli riktigt gott det också! Men får väl börja med att testa originalet. Hehe!

Ska iväg och jobba klockan fem. Imorgon är jag äntlige ledig en dag. Sen är det min mardrömshelg... Jag jobbar ju med favoriten på jobbet...den som alla gillar... *suck* Men vad gör man. Som tur är så är det ju nån annan där men stor del av tiden också.
Jag är hemskt ledsen faktiskt att jag ogillar personen så mycket, men det funkar verkligen inte! Jag är ju iallafall inte ensam om att tycka så... Men det är tråkigt ändå för jag brukar funka rätt bra med de flesta. Men fiskhanden som första intryck förstörde nog mycket.
Men bara att ta en dag i taget. Helgen går ju. Hehe!

Nu ska jag brygga mig en kopp te och sen baka ut brödet så jag får frukost nån gång. Hihi!

Kommentarer
Postat av: Svärmor

Ja visst är det trist när man inte gillar personer man e tvungen att jobba med.... Jag hr också en sån på jobbet som jag tyvärr jobbar ganska många kvällspass med... men det är bara o bita ihop o lite köra sitt eget race :)) Jag funkar också med dom flesta annars.... Du ska ha semester nu snart va?? jag börjar jobba på måndag o jobbar i 2 veckor sen ska jag va ledig 2 veckor till :) ha det bäst o hälsa Fredde Kram

2009-07-09 @ 13:38:47

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0