Dagens bestyr.

Idag har det inte hänt mycket alls. Skulle ha åkt in och tränat och handlat mat, men hade ingen lust att åka till stan så bestämde mig att jag får göra det imorgon istället. Så idag har jag vinkat av Fredrik, som åkt till stockholm igen, skickat en massa traderapaket, diskat och tillomed ätit mat. :P Det blev en power nap också för jag tvärsomnade på sängen. Men det var skönt. :)

Fast dum som jag är så när jag var på Ica och postade paket så glömde jag ändå att hämta ut mina skor som ligger där och väntar. :O Det kom jag på nu. Så korkat av mig. Får försöka komma ihåg det imorgon då när jag ska handla och träna. :P Så nu är det väl dags att skriva en matlista så jag kommer hem med lite vettiga saker imorrn. :)
Kollar ju på Let's Dance också och åh, jag gillade verkligen Lailas klänning idag. :D Fast jag skulle ha velat ha den kortare iofs. :P
Jag ska dammsuga imorgon också, det är bäst. :P Fredrik frågade om jag verkligen dammsög nångång när han inte  var hemma. Klart jag gör...men kanske inte så ofta som jag borde. Hehe! När han tillochmed frågar så var det kanske ett tag sen. *blink* Å andra sidan så har ju han varit hemma och jag jobbat, men det har inte blitt dammsugat för det. :P Aja, ska ta tag i det imorgon.

Nu börjar Let's Dance igen.

Anna B: Jag kan ju inte läsa vad du skrivit eftersom du har lösen på din blogg.

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0