Åh nej! Inte idag igen...

Uuuh, känne rmig definitivt inte på topp! Vaknade prick nio av världens huvudvärk. Kunde ligga kvar i fem minuter innan jag blev vrålkissnödig och gick upp. Det nästan svartnade för ögonen, snacka om pain! Gick in till morsan och i bara trosor och tröja, orkade inte ens böja mig ner för att rota fram ett par byxor, tiggde huvudvärkstabletter och fick Bamyl Koffein. De har inte hjälpt än, fast det var en timme sen och jag tog två... Flimret för ögat kom tillbaka så gissar att det är migrän på gång som i måndags. Tur att jag inte ska jobba idag. Åååh, men det var ju så bra igår!
Fick ett illamåenderyck när jag kom in och det var nära att jag fick bli kompis med toastolen. Flimret försvann dock då och är fortfarande borta. Illamåendet försvann när jag åt frukost och drack te. Här sitter jag nu och det är bara huvudvärken kvar, men den är inte att leka med och det är bara på högersidan.

Nån med några husmorsknep mot migrän?
Jag ska ta ett par tabletter igen snart tror jag. Ska ju in till farfar och hjälpa honom med räkningarna,men först ska jag gå ut med Skruttan ett varv. Det blir nog korta varvet idag. Med byxor också för den delen.
Nu ska jag se om jag vågar resa mig upp utan att det svartnar.

Tjing! 

Kommentarer
Postat av: Nicole

HelloJ!



Jag skickade ett svar till din mail!



KRamar

2009-08-19 @ 12:52:14
URL: http://nicnors.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0