Smaken och baken!

Idag var jag slötant på morgonen och vaknade vid halv tio, men låg kvar och slöade till kvart över. Hehe! Så himla skönt när man kan. :) Men sen gjorde jag frukost och grejade lite och så åkte jag in till farfar.
Väl där så visade det sig att det var fullt hus. Tre pers som jag aldrig sett satt därinne och drack bärs. Fattade genast att det var pappas och farfars "alkokompisar" och hade ju rätt, men de var bara trevliga och ganska roliga att prata med. :) Så länge de inte super ner farfar s håller jag mig lugn. Bra att han får lite sällskap ändå. Hjälpte honom att deklarera idag och kom på att det kan ju vara bra att göra för egen del också. :P
Jag blev väl kvar en timme eller nåt men sen åkte jag och handlade dinkelmjöl och åkte hemåt igen.

Det var dags att baka bröd igen för det var slut nu och jag vägrar köpa annat bröd än rostbröd och knäcke. Så gjorde dubbel sats med det goda morotsbrödet. (Utan solrosfrön på ovansidan till Fredrik ;) )
Smakade av och de var lika goda som förra gången. :) Bra för mig.

Imorrn ska jag in till stan igen. Ska simma tänkte jag och så ska jag förbi farfar igen. Lovade honom att köpa en tv-tidning. :) Sen ska jag på Make Up Store-klubbkväll igen. Hihi! Men måste ändå snåla den här månaden. Har inte handlat en gnutta mat förutom en stor ost idag, men den överlever man inte på. :P

Men nu ska jag inte sitta och blogga längre. Jag läste ut fjärde och sista delen i The Twilight Saga inatt så nu har jag lite panik. Vet inte vad jag ska läsa, så får nog börja om med första boken igen. ;)

Tjing och sov gott!

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0