Nya kameran!

Nya kameran som jag köpt tar ruskigt bra bilder. :D Har fotat allt möjligt, mest närbilder för det är roligt och katterna såklart. :P Ska bli en sån jobbig person som har kamera med mig överallt och fotar allt. :P Kan ju ta över 2000 bilder så det är nog helt ok. :P Här är min favoritbild som jag fotade i min blombukett:


Den tyckte jag blev fin. Ser ut som en bakgrundsbild till datan typ. :) Om det inte bara regnade hela tiden som det gör nu så skulle jag vara ute mera och fota.

Igår var Emmelie här. Hon kom vid halv åtta- åtta på kvällen nån gång. Hon hade med sig en present till mig. Jättefin! En träkorg med en ananas, en papaya, en mango och en melon, ett paket juice och en liter Absolut Mango. Sprit asså. :P Så nån dag, typ måndag, när jag är ledig är det bara att göra drinks. ;)
Jag hade gjort varm smörgåstårta igen. :P Den här gången själv iofs, men det blev supergott...fast det var champinjoner i. :P Jag gillar ju inte det, men det funkade faktiskt. Emmelie tyckte den var jättegod. Vi käkade upp halva helt själva, sen kom brorsan och skrämde livet ur mig och han åt en rejäl bit han också. Men jag fick allt en bit kvar som jag ska ha som matlåda på jobbet idag. :P Sen åt vi glass också. :P
Brorsan skulle in till stan och cruisa runt så han drog väl vid halv elva. Jag och Memme slog på en film och den var klar halv ett. Sen var båda rejält trötta så hon åkte hemåt. Det var en mycket trevlig kväll. :D Emmelie berätta också att Mysan nu hade fått en liten flickebebis. :) Alla trodde ju att det skulle bli en pojke, men icke. Flickan droppade ut med akut kejsarsnitt, fem veckor innan utsatt tid, så igår, 5 september blev lilla nittonåriga Mysan mamma. :) Som tur var så hade allt gått bra. :)

Nu ska jag gå och fixa till kalufsen innan jobbet. Nästa vecka jobbar jag bara tisdag och onsdag. Det ska bli fantastiskt skönt. Längtar!

Tjong!

Kommentarer
Postat av: Ullis

hehe ja jag e likadan, man vet ju aldrig vad som kan behöva fotas. Håller med tycker att kameran verka kanon! bra köp.

Låter som en riktigt bra kväll! Jag ska försöka hitta energin nu.

kram

2008-09-06 @ 13:39:32
URL: http://plastictrash.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0