Jag blev rånad!

Inatt drömde jag att jag blev rånad på jobbet. Skitläskigt. Vaknade med hjärtat i halsgropen och halvsittandes upp i sängen. Tog ett tag innan jag fattade att det var en dröm eftersom det i drömmen var samma kille jag jobbat med igårkväll. Så det kändes bara som en fortsättning. Ingenting hände ju på riktigt på jobbet. Det gick väldigt smidigt igår nu när det börjat lugna ner sig och alla börjat jobba igen och så.
I drömmen var det precis läge att börja stänga och Daniel, min kollega skulle gå ut och hämta vagnen med varor vi har utanför när det precis rullar in en svart skåpbil och ställer sig precis vid dörren. Daniel kommer inspringande igen och skriker att jag ska låsa dörren fort! Jag låser och dörren går sakta igen och Daniel tar tag i mig och säger att vi måste härifrån. De var sju åtta stycken i bilen och de hade massa vapen, säger han och drar mig mot lagerdörren. Just då när vi går in där ser vi hur det står sju-åtta pers helt svartklädda och maskerade med automatvapen i händerna och ställer sig och siktar på dörren. Precis när lagerdörren gått igen så börjar de skjuta och man hör glasdörren splittras.
Vi har precis fått fram stegen och börjat klättra upp på övervåningen när vi hör hur de sliter och drar i lagerdörren som vi just sprungit in igenom.
Då vaknar jag. Fy vad läskigt det var! Tog ett bra tag innan jag kunde somna om! Så fort jag stängde ögonen så fortsatte drömmen så jag låg där och kikade ut i mörkret ett bra tag innan jag somnade igen.
Vaknade klockan elva igen av ett sms från min moster. Skönt det. :P

Ikväll ska jag på personalmöte. Då ska jag  berätta för Daniel om min dröm. Lite läskigt är det ju att man drömmer sånt här för det min kära mor jobbade ju på macken förut och hon drömde en natt att hon blev rånad. Veckan efter så blev hon det på riktigt... Jag ska nog fan inte jobba nästa vecka. :S

Kommentarer

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0