Dagens två filmer!

Idag har jag sett två filmer. En i förmiddags när Anticimex kom. Den hette If Only. Riktigt riktigt bra tycker jag! Snyftfilm så det hette duga. :P Handlade om ödet och om man kan förändra det eller inte och att man inte ska ta varandra för givet utan ta vara på de ögonblick man har i livet för man vet inte om det en dag är för sent. Aah, riktigt bra! Den rekommenderar jag!



Nyss såg jag en som hette Derailed. Också riktigt bra men ruskigt hemsk! Men jag hade på känn hur det där avgörande ögonblicket skulle vara och jag hade rätt! Förutsägbart var det väl egentligen inte, men jag tror jag har sett nåt liknande. Men nu är det nog dags att sova lite innan jag ligger här på tangentbordet. Rätt så trött.



Åh, blev ju glad också förut för mitt paket från H&M kom ju också. :P De lila benvärmarna var slut men skjortan och leopardkoftan kom. :) Leopardkofta i rosa, Ullis! Förlåt att jag härmas, men den var himla söt. :P

Imorrn blir det massa bilder. :) Nattinatt!

Kommentarer
Postat av: Ullis

Oj vad jag missat inlägg här.=) Ah jag måste nog se den översta filmen, men jag kanske redan sett den...mitt filmminne är ju helt katastrofalt dåligt ibland=).

Jag vill med shoppa=).

2008-10-10 @ 14:16:31
URL: http://plastictrash.blogg.se/

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0