Slut på det roliga!

Idag tog det roliga slut, semestern alltså. Klockan tre ska jag stå på jobbet igen. Har inte känt mig rastlös eller saknat nåt att göra på hela min lediga tid. Annars brukar jag inte veta vad jag ska göra på kvällarna om jag är ledig lite längre. Det har varit så gudomligt skönt, ärligt talat. Men det blir nog bra att börja jobba också. Måste ju vara positiv. :P Det ska bli spännande att se hur länge mina naglar kommer hålla sig långa nu när man ska in och rota med dricka, papperpress och korv. :P En timme kanske. :P
Blir ju jäkligt spännande att se vad denna lönen kommer bli på när man haft semester. :S Usch, får hoppas man klarar sig iaf.

Nu har jag ätit frukost iallafall, nåt vettigt idag. :P Fast det gjorde ont att svälja knäckebröd. Ont i  halsen fortfarande. :S Känner mig helt tjock och svullen om halsen. :( Fast inga vita prickar. Får jag halsfluss så dör jag! Dricker massa te hela tiden men det hjälper ju inte så mycket. Kan ju inte dricka alkohol innan jobbet heller. :P Kanske får ta en glass också. :P

Nu ska jag ut och kolla i postlådan och hoppas jag fått en massa roliga paket. :P

Tjipp!

Kommentarer
Postat av: Ullis

info.php?productsid=53567" rel="nofollow">http://howcool.com/catalog/productinfo.php?productsid=53567 den här är det=). har med ont i halsen....j.kla skit, vakna med nån j.kla frossa bara skaka, men nu har det gått ur. ja glass o te är bra...vi får kurera oss med det. Hoppas det går bra på jobbet. Måste ses snart! kramar!

2008-07-21 @ 14:00:00
Postat av: Ullis

Ja det e fan synd om oss=)

Ska testa o skicka länken på nytt. http://howcool.com/catalog/popup-images/RR-056-02.jpg nu kanske.=) kramkram

2008-07-22 @ 14:20:42
Postat av: Ullis

hehe jag vet...=) blev kär direkt. men sen är jag ju lite kluven med om jag ska köpa en likadan som jag har med gillar ju den så mycket. Hitta du nåt skoj på stan?

2008-07-22 @ 19:44:42
Postat av: Ullis

ajdå, hoppas du får tag i en ny då. Vad var det för ögonskuggor?



Nee imorgon eller på fredag, men du ska inte in till stan nåt på söndag annars?

2008-07-23 @ 10:49:55

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0