Party och Dinosaurier!

Åh vad jag är trött idag! Jag har haft en jätterolig helg!

Igår (lördag) var det fest hos Ullis. Jag var lite tidigare och hade med mig en hel resväska med smink. :O:) Jag skulle nämligen sminka Ullis och visste ju inte exakt vilka färger hon ville ha. Inte visste jag det på mig själv heller för den delen. :P Självklart hade jag ju med mig mina LOVELY skor också och visade. :D De blev faktiskt ganska beundrade på kvällen, hihi. Det var lite kul!
Det blev en jätterolig kväll! Var lite lagom småfull, inget pinsamt jobbigt full. Haha! Kunde tillomed stava i sms. :P Sen blev det ju lite knas men det skriver jag inget om. Det får Ullis ta i så fall och gumman, du ska absolut inte ha ångest för min skull för det. :P

Idag vaknade jag nio, helt tidigt tyckte jag så jag somnade om och blev väckt av att morsan ringer klockan tio istället. :P Aldrig får man sova. :) Ullis och jag käkade frukost, efter typ två timmar så gick vi till Spicy Hot och käkade mera. :P Eller det var nog längre. :) Men ändå. :P
Efter det åkte jag hemåt, glömde min sockerdricka. Det var himla synd för jag var sjukt sugen. :P

Men iaf så kom lillebror ner när jag kommit hem så vi kollade på nåt program om Urban Legends och sen åkte vi och handlade till honom. När vi kom tillbaka så käkade vi chokladpudding och drack Champis och kollade på Jurassic Park. :D
Det var riktigt kul. Har inte sett den på massa år. Tycker iallafall fortfarande att den där scenen när barnen är i köket med de tre Veliciraptorerna är läskigast. :P Usch, jag ryser tillomed lite. Töntigt värre. Hihi! Ska fan ta och se de andra två nån dag med. Har man boxen så har man. Hehe!

Nu ska jag gå och lägga mig. Är sjukt trött och har suttit och gäspat i typ två timmar. :P
Imorrn kommer förhoppningsvis min Älskling hem. *hoppas hoppas hoppas* Jag saknar!

GodNatt!

Kommentarer
Postat av: Brandon Lee

Låter som lyckat helg, jag fick en vädjan om hjälp från GC,och stack till Berlin lördag kväll,en oväntad men kul grej. Ja,för att jobba,.eh, lite fest blev det ju,Berlin har fina Goth klubbar. Gothic Cirl,ja, Cirl inte Girl, hon heter Cher,Amerikanska men bor i Berlin,Cirl står för Cher In Real Life, är en gammal vän,frilansare och sångerska,har hjälpt mig ofta,så det klart att man ställer upp+ att hon har en frikostig arbetsgivare,skadar inte. Idag blir det att skriva rent massa skit,tråkigt jävla pillande men måste göra det för att kunna köpa bröd och salt,.eh,och lite vin. Ha det fint Sara, hoppas att älsklingen dök upp så att du är en lycklig kvinna idag.

2008-08-11 @ 13:14:59
URL: http://deaddogdump.blogg.se/
Postat av: Ullis

haha nu lät det som något riktigt illa har hade hänt=). Så bra. Nej det får nog stanna. Fortfarande seg o inte lika enormt hungrig idag som jag var igår iaf...tur det=). kramar!

2008-08-11 @ 16:48:42
Postat av: svärmor :)

hehe jag hoppas oxo han åker hem till dig idag :) behöver vara ensam ett tag nu :) är lite trångt med oss 2 o Buster i en 2:a :) O du vet juh hur rörig din älskling kan vara ;)

Ha det gott jag hoppas jag kan komma på Festivalen ett par timmar iaf... Kramis

2008-08-11 @ 17:49:08

Tell me what you think:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg?:

Your words:

Trackback
RSS 2.0